Follow me:

Lille løbeupdate

Ja jeg er jo igang med det hersens løbe træning igen.. Suk ..
Dumt at holde en pause på 2 måneder (sådan ca.) det gir’ total meget ris til egen røv, jeg er stort set startet helt forfra, og kan bestemt ikke løbe 5 km sådan bare lige, som jeg gjorde i december fx.

Nå ja men motionen i sig selv er jo god nok ;) det er jo kun et ekstra + hvis man ser samlet på det, når jeg også er igang med en sundere livsstil.

Pt løber jeg via endomonodo’s løbe guide, og det er bare interval, interval og nå ja lidt mere interval .. Jøsses det er sygt, men jeg ved jo at det er det der virker, så det er jo rigtig nok hvad endomondo vil have mig til.

Fx. igår var det 5 minutters gang og så 14 intervaller og afslutning med 5 minutters gang! Gaaaab, og på søndag har jeg så igen 5 minutters gang og 7 intervaller og slut med 5 minutters gang, og sådan er det de næste par uger, med forskellige antal intervaller de 3 løbedage jeg har valgt.

Sidst april har jeg så en løbetest igen, og der skal jeg så gerne over 1,90 km på 12 minutter, det var hvad jeg løb den sidste test på, for ikke så længe siden.

Mine ben ser så sådan ud efter brug af mine støttestrømper, det klør så ret så meget når de kommer af, men det er desværre nødvendigt at løbe med dem, da jeg ellers får rigtig ondt i skinnebenene, og vil ikke risikere at få skinnebensbetændelse igen.
Det er også derfor jeg kun har 3 løbedage, fordi jeg også løber agility mandag fx. og for at skåne mine tykke ben lidt, så har jeg valgt kun at løbetræne de 3 dage, for at kunne løbe agility også.

ben

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply