Follow me:

Lidt til lageret

Da vi alligevel var i Sønderborg, smuttede vi lige ind i stof og stil for at se på nogle af de nye vare de havde fået.
Og jeg købte lige lidt ekstra af tiger stoffet, synes det er så flot! Inden det udgår tænkte jeg :)

Så fandt jeg det spraglede, som jeg købte i fuld længde, det er vidst 160 bred, og så 1 meter høj har jeg nu af det stof, ved ikke præcis hvad jeg skal sy, men tænker en body til Tobias, og nogle t-shirt til de andre. Men nu må vi lige se.
Det blå med hjerterne så jeg en anden fik klippet, og synes det var flot, og billigt var det også, så det fik jeg lige 60 cm (+ fuld længde) med af, så Nadia kan få en tshirt, eller to, eller noget andet jeg får syet, det må tiden vise.

Og så måtte jeg eje de to tråd, en neon gul og en flot lilla :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!