Follow me:

Lidt til lageret

Så var der lidt mere til lageret :)
De 2 med “Kæledyrenes hemmelige liv” er købt af en privat via Facebook, og de to nederste købte jeg igår i Bramming da jeg alligevel var i byen, i et andet erne.

Det grønne med dyrene, tog jeg frem fra hylden 2-3 gange, farven er virkelig flot, men figurene synes jeg egentlig, i første omgang ikke var så pæne, men jeg vendte hele tiden tilbage til det, og er ret vild med det nu ;) og er sikker på det nok skal blive nogle flotte stykker tøj ud af det.

stof1 stof2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!