Follow me:

Lidt shopping

shopping

 

Ja så røg der lidt i kurven hos H&M, der var udsalg og fik lidt forskelligt til alle ungerne.
Løbebukser, toppe, bukser, top, nattøj, shorts og en hue. De 3 af tingene var der rabat på :) så det var jo herligt.

Jeg køber løbene ind til ungerne, det synes jeg er billigere ;) frem for at købe stort lager ind på én gang, og nogle gange vokser de jo ud af det ret hurtigt, og andre gange er de i samme størrelse utrolig længe.

Bare tag Lau, han har været i den samme str rigtig længe, synes jeg :)

Jeg er glad for H&M’s tøj, synes det holder rigtig godt, og er ret billigt i forhold til mange andre mærker. Deres print på tøjet holder godt, – ihvertfald her. Det tumbles heller ikke, det er der faktisk intet af vores tøj der gør, jo Kenneths arbejdstøj. Og så naturligvis vores håndklæder, sengetøj og viskestykker mm.

Dog har jeg valgt at handle andre steder end H&M for nylig, fordi det koster knap 45 kr i porto, og når man så mange andre steder får fri fragt, vælger man altså de sider istedet :D eller jeg gør.

Ja og så er Ida blevet så stor nu, at hun bruger str. xs og s også, så der er lidt flere muligheder der, for at få pænt tøj, som ikke er alt for piget ;) det skal jo ikke længere være lyserød fx. ;)

Og endnu en gang, så har jeg ikke shoppet noget som helst til mig selv ;) det gør jeg meget sjældent, især fordi jeg stadig føler stor som en hval, og har løs hud og blød bolledej ud over alle kanter hvor tøjet sidder en smule stramt :( det er ikke fedt. Mangler stadig at tabe 4½ kg for at være på startvægten inden graviditet. Ja og så skal der ryge en del der efter også. Men pt. er vægten gået i stå.

Når jeg så har tabt en del af de kg jeg gerne vil, så skal jeg nok shoppe til mig selv igen :D for så er det altså en del lettere at købe pænt tøj, når man ikke skal op i de helt store størrelser for at det ikke sidder for stramt.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply