Follow me:

Lidt indkøb

Var lige i Stof2000 da vi alligevel var i Aabenraa, jeg skulle lige have noget mere farvet tråd, og jeg troede jeg priserne var det samme som i Stof & Stil, så jeg tog i god tro mine 2 ruller tråd med til kassen, 60 ,- kr blev det.
– jeg betalte bare og tænkte ikke mere over det, indtil jeg gik ud af butikken. Jeg ved nemlig at i stof og stil koster tråden 14,95,- kr.. Så jeg kunne have fået 4 for samme pris i Stof & Stil, med den pris Stof2000 holder sig.

Men det ved jeg så til næste gang når jeg er i Stof & Stil, der skal jeg lige købe farvet tråd med hjem også.
Det farvede tråd er i øvrigt til når jeg bruger dobbelt nål, ved rib osv. så man kan se farven på det mørke :)

Jeg fik også post her i starten af ugen, det var to forskellige stof, til Tobias. Så han kan få mere tøj, der er nok til både heldragt og langærmet body af hvert stof, ganske billigt iforhold til hvis man skulle købe de ting med spral og farver i butikkerne. Tænker at her hjemme er det Molo, Ej sikke lej, Freds World, Små folk, og Hummel. Fordi der er fede farver og mønstre, og nu kan jeg selv sy :) og spare en del penge.

Og jeg forventer en sending stof mere i løbet af weekenden/starten af ugen.
Har fået en bestilling på en frugtpose fra min niece, ja jeg aner så ikke lige hvordan man syer sådan en :D men det finder jeg vel ud af, det er lyserød stof med Olaf på, der kommer hjem til det.
Og så mere stof til tøj :D

sy1 sy2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply