Follow me:

Lidt har også sin ret

billede1

Ja hurtigt gik det ikke :) og langt blev det heller ikke..
Men med en brækket/forstuvet lilletå ja så måtte jeg jo også begrænse mit mål.

Jeg valte igår eftermiddags at pakke Tobias i barnevognen og løbe op ad markvejen (asfalteret) og tilbage igen, det plejer at give de der 3,2 -3,4 km, og jeg løb hele vejen, godt nok gik det ikke stærkt, og den første km var jeg fandme ved at give op, synes det var fandens hårdt, Puha! ..

Men jeg kom igennem de 3,25 km på knap 23 minutter, og er bare glad for jeg kunne løbe hele vejen uden pauser. Det er anderledes at løbe med noget foran sig, og Tobias vejer jo 12,5 kg +, og så er der barnevognen den vejer også lidt, så der er lidt modstand at løbe “med” :D men skidt vi kom afsted og han nød at kigge på naturen, og bilerne der kom forbi os.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply