Follow me:

Legoland-land

Idag var vi en tur i legoland, og hold nu op et lækkert vejr men det var altså lige før det blev for varmt. I løbet af hele dagen blev ungerne smurt ind 3 gange, med faktor 30. Ja og de blev nu heller ikke røde, men brune :)
og mange liter væske blev også drukket!

Jeg måtte i dag trække følehornene til mig, og give lidt slip på min “lille” pige .. Hun ville op i de vildeste rutchebaner, og hun fik nu også lov, med mor som ledsager, men hun blev ikke bange under de vilde ture ned eller “frit fald” i den nye rutchebane i legoland. Hun er blevet en stor pige! Vi snakker altså om de voksen rutchebaner her!

Desværre efter vi havde trukket den længe nok, til ungerne kunne komme i badeland. Havde de måtte lukke badelandet ned, fordi en eller anden (forpulet, ulækker klam unge) havde valgt at skide i badelandet! .. Ja sorry!
Men de større børn ved som sagt godt sådanne sager foregår på et toilet, og hvis det var en lille er barnet undskyldt, men ikke forældrene, barnet burde have haft en badeble på.
Ungerne blev så skuffede :(
Æv for den da!

Efter nogle timer i bare tær, fandt jeg ud af at jeg manglede den ene sko! Havde lagt skoene under barnevognen, og ja den ene må være faldet ud, så der er lavet en efterlysning på den i legoland, så hvis (når) de finder den, sender den den til mig :D God service..

På vej hjem, ramte vi desværre et lille rådyr kid … Den døde på stedet (heldigvis) men min kofanger døde også mere eller mindre :( Så nu skal der en ny til…

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply