Follow me:

Legday

legday

Legday

Igår blev endnu en god legday veloverstået. Jeg træner jo 4 gange i ugen, og har endnu ikke misset en eneste træning, har derimod haft nogle ekstra dage, hvor jeg har lavet lidt ekstra cardio.

Jeg “snød” idag, og var lige på vægten her til morgen. Det var bestemt meget positivt det jeg så, så nu må vi se om lige det tal eller måske lidt mere, eller lidt mindre viser sig på vægten på mandag, når jeg skal på den igen :) sådan til den officielle vægtdag.

Jeg kan faktisk huske både min underkrop og min overkrops træning, altså jeg skal ikke se hvad øvelser det liiige var, og hvordan de skulle udføres. Det er mest kiloene jeg nogen gange kan være i tvivl om, men de fleste kan jeg også huske faktisk :D Det er fedt. Jeg føler mig også godt tilpas når jeg går der i centeret, og bare går fra den ene øvelse til den anden.

Jeg kan huske lige da jeg startede op der nede igen, efter en del måneders pause, at jeg ikke følte mig særlig tilpas, jeg synes nogen af øvelserne var lidt svære, og jeg synes ikke jeg havde mange kilo på, og det i mine øjne så lidt vattet ud.
Men kiloene er steget på maskinerne og ved øvelserne. Men jeg kan også mærke at jeg har styr på øvelserne, og teknikken. Så jeg glæder mig faktisk hver gang jeg skal i fitness, også fordi jeg har det så dejligt med mig selv bag efter :D og jeg ved jo at det er godt for mig, og mit vægttab.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply