til 4 personer.
En broccoli
2-3 forårs løg
150 gram rejer
125 gram røget laks (skåret i tynde skiver)
2 spk. mælk
200 gram Philadelphia
250 gram pasta
Saften fra en ½ citron
Kog pastaen. Bland osten med mælk, og citronsaft i en gryde. Varm forsigtigt under omrøring – det skal ikke koge.
Bland den nykogte pasta ind i saucen, tilsæt den kogte broccoli, forårsløg, laks, rejer og smag til med friskkværnet peber.
Serveres straks.
2 Comments
Udseendet og fremgangsmåden minder en lille smule om ‘min cykelrytter-ret’ Det ser jo super lækkert ud og jeg skal da helt sikkert prøve at lave det! Elsker laks og det er jo bedre end bacon som jeg bruger når jeg laver ‘cykelrytter-ret’. Mmmm!
15. juni 2013 at 20:48Den er ihvertfald rigtig god Mie, har fået megen ros via FB på den
15. juni 2013 at 21:26