Follow me:

Kunne du holde din hund væk – tak

Jeg elsker hunde, ingen tvivl om det.
Men jeg ønsker ikke at alle fremmede hunde skal komme stormene hen imod mig, når jeg snakker på gaden, træner min egen hund, eller lign. eller som idag, hvor jeg var inde i en dyrehandel, og der er så en dame på vej ud med hendes meget overvægtige labrador blanding, med hunden i flexi line.

Den stormer hen til kvinden der går lidt foran mig, og ejerne med hunden siger så smågrinene “hun gør ingen ting, hun tror du er sat i verden for at snakke og kæle med hende” :?
Damen klapper så hunden hurtigt og går så videre, så går der ikke mange sekunder og så kommer den farene hen imod mig, jeg vender ryggen til og begynder at “kigge” på noget hundelegetøj i en kurv. Men det for ikke kvinden til at kalde hunden til sig, eller gøre snoren kortere, nej hun tror da alle er interesseret i at snakke med hendes hund.. Endnu engang går jeg væk fra den her stakkels hund, hunden kan jo ikke gøre for den har en idiot af en ejer. Men jeg ønsker ikke at snakke med hunde der bare kommer stormene hen imod en, og hopper op af en, eller ind i en.

Jeg begriber ikke folk er så ligeglade, og ikke tænker længere.
Tænk hvis jeg havde været bange for hunde, så havde det da ikke være særlig sjovt for mig at den kom løbene i en løs line direkte hen imod mig!

Jeg holder altid mine hunde inde til mig når der er andre i nærheden, hvis folk vil hilse på dem, spørger de om de må hilse, og så må de gerne det :)
– men ikke alle kan lide hunde, derfor bør man holde sine hunde for sig selv.

hund

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Frederikke

    Tak. Blev rigtig glad for dit indlæg. Jeg ved, at du er glad for hunde. Det er jeg ikke selv. Jeg føler mig rigtig utilpas og utryg omkring hunde. Jeg er aldrig blev bidt, men netop fordi mange hundeejer, er som du beskriver, ligeglade, så har jeg rigtig svært ved at tro på, at de ikke er utilregnelige. Jeg kan bliver så edderspændt rasende, når jeg er ude og gå og hundene enten løber frit eller i alt for lang snor og ejeren ikke virker som en, der tager ansvar.
    God weekend :)

    22. november 2013 at 23:30
  • Leave a Reply