Follow me:

Krops Kontrol del 4

Ja forbenene kan hun sagtens placere på boldene, som jeg har skrevet om tidligere. Bagbenene har været svære at få hende til at forstå.
Hun har ikke rigtig kunne forstå hvad jeg ville have hende til, men nu har hun forstået pointen, og hun tilbyder selv at bakke tilbage nu, for at få belønning. Dog rammer hun ikke bolden så godt endnu, men nu skal jeg lige have hende trænet lidt mere i at bakke, og så belønning ekstra meget når hun så også står med poten på bolden.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!