Follow me:

Køb af bObles

Jeg har godt set de der bObles ting i butikker, men også på facebook i nogle af de bolig og børne grupper jeg er medlem af der, hvor de jo nærmest er et must at have.
Jeg har aldrig forstået pointen i dem, før nu ;)

I min mødregruppe på facebook så jeg forleden nogle vise hvordan de træner børnenes ryg og nakke på bObles kylling, og det ser sgu da sjovt ud :) Tobias han kan holde sit hoved helt selv i oprejst stilling, med mindre han er træt, så dingler det en smule. Han kan også løfte det en del når han ligger fladt på maven, med brug af ammepuden endnu højere. Så jeg tænkte vi da også måtte prøve den kylling.

Den er ihvertfald godkendt :D og han smilte og smilte imens han trænede på den (i fredags, da han blev 10 uger)
Og så kan jeg vende den om, og træne lidt balance, da den jo vipper når det flade stykke vender op ad. Det er ren win-win.

bobles1 bobles2 bobles3

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!