Follow me:

Knap 6 år siden

Omkring efteråret, eller vinteren 2011 meldte jeg mig ud af Fitness World.
Jeg brød mig egentlig ikke om at være der efter Tims død. Han døde jo april, men jeg prøvede og jeg holdte ved længe synes jeg, men langsomt blev det færre og færre besøg og så valgte jeg at melde mig ud, og spare pengene.

Nu hvor jeg er igang med en livsstils ændring, har jeg også valgt at starte op i fitness igen. Denne gang er det dog i Sport og Fitness, de kører noget kampagne nu, og så ligger det 3 km her fra, sådan ca. :)
Det er ikke det største fitness slet ikke, men der er alt man behøver.

Jeg tog løbebåndet i 20 minutter, dog gang i forskellige tempo, og en masse maskiner, så 12 minutter på løbebåndet igen (gang fortsat) og så til sidst nogle maveøvelser, og så tog jeg hjem.

Det var overraskende dejligt at være afsted ;) og jeg skal have fastlagt nogle dage jeg kan komme der hen, ud over weekenderne, de åbner tidlig og jeg vil kunne nå det inden skole, med lidt planlægning :D
Så må jeg stå lidt før op, sådan er det jo.

Mon jeg er øm i mine muskler i morgen :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply