Follow me:

Klippekort og rod i det offentlige!

Ja Nadia har endnu en gang brækket sin arm :) Hun er en pige med gang i, og denne gang skete det som målmand da de spillede fodbold.
Hun har haft brækket håndledet/armen det samme sted 3 gange.

Vi troede kun det var 1 gang tidligere.
September 2013 fik hun gips på 2 dage før vores bryllup, så i december 2014 har vi været inde igen til røntgen, men der blev vi sendt hjem med beskeden om den ikke var brækket, blot forstuvet.

Men idag da vi kommer til undersøgelse med hånden igen, at den altså også var brækket i 2014, men de bare ikke havde set det i første omgang da de kiggede på de røntgen billeder!!!!!
Hvad fanden i helved er det for noget????
Er total rasende, der er fandme ingen der har kontaktet os for at få hende ind til en kontrol igen og få gips på den brækkede arm, helt ærligt! Heldigvis er det så groet fint sammen, men er så igen her 9 måneders tid senere brækket endnu en gang, og hun har så også denne gang fået gips på.

Overvejer at ringe ind til sygehuset på mandag, for at forhører mig om hvordan det kan ske, at de sender en patient med en brækket arm hjem, og så gennemgår billederne igen dagen efter, og ser så den er brækket, men intet yderligere bliver gjort, ja jeg forstår det ikke!

Men ja min skøre vilde datter har så får 3. gang brækket håndledet/armen, samme sted :) hun er heldigvis ved godt mod, og når hun brækker noget, hæver det kun meget lidt, og blir en smule varmt. Men hverken blåt eller voldsom hævet, som første gang vi var der inde, der troede de umiddelbart ikke den var brækket, men det viste røntgen så at den var.

Hun har fået plastic “gips” på denne gang ;) sjovt at se. Og hun er naturligvis ved godt mod.
Hun skal snart have klippekort så mange gange vi efterhånden har været på skadestuen ;)

gips1 gips2 gips3

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!