Follow me:

KJOLEN er fundet

Idag var Mia og jeg ude for at se på brudekjoler, eller ja jeg skulle prøve og  Mia skulle hjælpe med at bedømme :) hehe
Det var den sødeste ekspedient der tog imod os da vi kom. Vi satte os lidt ned, og hun spurgte indtil hvad jeg havde af tanker omkring drømmekjolen, budget til kjolen osv.
Jeg fortalte lidt frem og tilbage, om at jeg ikke ønskede helt glatte kedelige kjoler, eller nogle med farver eller “havfrue modellen”..

Den første hun fandt frem for at få “godkendt” inden prøvningen var en kjole hun lige havde fået ind ad døren, ingen havde haft den på før mig. Den var rigtig smuk! Og en jeg bare måtte prøve. Vi fandt 5 andre der også skulle prøves. Lidt andre modeller med forskellige snit og stof.

Men den aller første jeg trak i, var bare helt perfekt! Den sad rigtig godt, fik flot fremhævet talje, barmen sad flot, ligeledes kjolen bag på, så jeg ikke fik en kommode til røv! Haah!
Mia var enig, nr 1 var bare et hit, og klart en farvorit.
Fik prøvet de andre kjoler og nr. 2 jeg fik på, var rigtig flot forfra, men hvis jeg vendte siden til, så jeg bare total oppustet ud, nærmest gravid. Det var Mia og ekspedienten enig i, den kjole duede slet ikke!

Efter lidt prøve frem og tilbage, den ene kjole efter den anden. Men ingen kunne måle sig med kjole nr.1 – den er bare unik!
Så jeg fik sat slør i håret  og trippede frem og tilbage på stiletterne med den skønneste følelse i maven, og det største smil på læberne! Var helt forelsket i den kjole, allerede ved første øjekast, og at den så ovenikøbet passede perfekt, og faktisk slet ikke skal syes om på nogen måde, siger mig endnu en gang bare at det var den perfekte kjole!

Så den er lagt til side, indtil på mandag og så betaler jeg får både slør og kjole! Så bliver den hængende i butikken til jeg skal bruge den! Det er bare så vildt!!
Jeg har fået købt mig min brudekjole! Woooop!! ..
Er helt rundt på gulvet over det ;) er på en lille lyserød sky, fantastisk følelse!

 

 

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply tumling

  du var mega smuk i den =)

  3. november 2012 at 18:53
 • Reply Belinda

  Tusind tak, smukke!
  Du var en stor hjælp!

  5. november 2012 at 11:55
 • Leave a Reply