Follow me:

Kiksekage!

Opskrift op kiksekagen:

3 pasteuriseret æg
125 gram kakao
200 gram flormelis
250 gram palmin
225 gram firkantede vanilje kiks

Æg, flormelis og kakao piskes sammen. Palminen smeltes ved svag varme. Må ikke bringes i kog.
Den let afkølede palmin og kakaomassen piskes sammen.
I en bageform med bagepapir lægges nu et lag kakaomasse skiftevis med kiks. Der skal startes og sluttes med kakaomasse.
Kagen sættes til afkøling i køleskabet, og er klar til servering efter 3-4 timer.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply eeyorenyk

    Belinda, jeg kan nærmest ikke længere læse din blog. :s Hvis jeg bare går ind på din forside, altså http://www.webmor.dk så f*cker min browser helt op og stopper med at svare, på grund af et eller andet script du har kørende, som jeg må få muligheden for at slå frem. Den eneste måde jeg kan læse herinde på er ved at se hver enkelt indlæg seperat, altså gå ind på dem specifikt.
    Jeg tænker om andre mon har samme problem eller om du har installeret et eller andet nyt, som måske ikke fungerer for alle browsere eller noget. Jeg kører med Explorer og problemet er først kommet her i løbet af de sidste par dage.

    18. september 2011 at 16:54
  • Leave a Reply