Follow me:

Kender du det?

kender du det

Kender du det?
Man sidder og kigger diverse sider igennem for tilbud, udsalg og procenter.
Og med gratis fragt og retur, så er det da næsten dumt ikke at købe noget man kan lide, når også det er billigt..

Men man skal jo så liiiige huske på hvad størrelse man har, når man shopper, og ikke bare shopper som man plejer.

Disse bukser er købt i en str. XL som jeg ikke engang altid før, har kunne passe.
Men jeg kan ikke længere holde en XL oppe, som det ses på billederne oven over :)

Det er total fedt, og hvor er det dejligt at kunne pakke bukserne ud af posen og tænke, de ser godt nok store ud, og så trække dem op, og de stort set faldt af igen, uden videre :D Dét er fedt.

Men samtidig er det jo også lidt vemodigt at jeg ikke rigtig selv vil indse, at jeg har tabt mig 12 (+) kg og ikke længere er så stor, som jeg var hidtil, hvor jeg havde svært ved at finde bukser, og generelt tøj jeg kunne passe.
Men at jeg så fortsat køber ind i en størrelse for stor, er jo ikke så positivt. Det er som om jeg ikke selv kan se, eller forstå at jeg faktisk ér blevet mindre. Det er nok en ting man skal indstille sin hjerne på, som nok ikke lige kun tager 3 måneder, som det er jeg har været igang med denne livsstils ændring.

Ting tager tid, og jeg har helt indtil maj 2019 :D hehe!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply Simone

  Da jeg tabte mig 17kg, havde jeg det forfærdeligt. Jeg var blevet så besat af min vægt at jeg slet ikke kunne se hvor flot min krop egentlig var blevet (i forhold til hvad den ellers havde været). Jeg var gået fra en str. 42, til en stor str. 36, lille str. 38… Og alligevel fattede jeg det ikke.
  Alligevel kan jeg virkelig se tilbage på billederne nu, og tænke, hvorfor holdt jeg ikke ved? Det gjorde jeg ikke, fordi det netop var blevet en besættelse, og ikke længere end glæde, og det var pludselig ikke sundt mere… Jeg er indstillet på, at jeg også gerne vil tabe mig, men denne gang vil jeg have krop OG sind med.

  Når det så er sagt, så ser du knaldgodt ud! Og hvor er det bare flot at du har tabt dig så meget :) <3 Og som du selv skriver – husk at få hjernen med. Husk at anerkend dit flotte arbejde, og de flotte resultater!

  Simone
  Microcut.dk

  3. maj 2018 at 10:39
 • Leave a Reply