Follow me:

Juli måneds Goodiebox 2018

Juli måneds goodiebox

juli goodiebox

Så kom juli måneds goodiebox.
Jeg er ikke umiddelbart fan, og så alligevel lidt.

 • Piz Buin
  Sololie med faktor 30 står der i det lille hæfte, men der står 15 på flasken. Det sys jeg er lidt uprofessionelt!
  Jeg tror så heller ikke jeg vil få den brugt. Jo eller måske, jeg bruger jo normalt ikke solcreme, men sol olie har jeg ikke prøvet før, så måske jeg skulle give den et forsøg? Den skulle gøre så man bliver hurtigere brun.
 • The Wes Surf
  Den har min mand lige prøvet :) Vi var nemlig på stranden igår, og han bruger ikke solcreme. Så han ligner jo en krebs idag, ikke så meget som tidligere, men av.. Han synes denne aloe after sun er rigtig dejlig, kølig og dufter godt.
 •  DR. Botanicals 
  Rosenolie, der skulle være sprængfyldt med mineraler og vitaminer. Som skulle kunne gennemfugte huden. Trænger hurtigt ind.
 • Zenz
  Pladebørste kombi, skaftet er miljøvenligt, det er jo altid en dejlig ting. Det er lavet af bambus. Den fungerer faktisk upåklageligt i mit tykke krøllede hår, det tager måske lige en anelse længere end min normale børste. Men den glatter håret mere, end den kruser det som min den anden børste faktisk har tendens til. Så den er jeg allerede glad for.
 • Nails Inc.
  Underligt navn til en læbepromade? Den skulle både nærer, fugte og reparerer mine læber. Den er fancy og virker rigtig lækker. Så den tror jeg at jeg vil tage i brug inden længe.

juli goodiebox

Synes dog stadig boxen virker lidt “fesen” det er alt sammen full size, men jeg er lidt skuffet. Måske fordi jeg nok ikke får brugt de 2 af tingene, sololien og aftersunen. Men sådan er det, man kan jo ikke være lige tilfreds hver gang :)
Den er okay, men ikke en jeg har kæmpe wow oplevelse over.

juli goodiebox

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply