Follow me:

Julen har fået sin plads

Så har vi endelig fået pyntet op til jul, jeg er ikke meget for alt det nisse, julemænd, og sne og andre kunstige ting i hele hjemmet.

Så vi har ventet til igår og i dag.
Ungerne fik vi hjem igår, og i aftes inden julekalenderen og Disney sjov, fik jeg pyntet lidt op med nisser, snemænd, og andre diverse julesager.

I dag fik vi så juletræet hentet, og ungerne har pyntet det, så fint det er blevet :) masser af kugler, julehjerter, dannebrog, engle, hjerter, stjerner, og ikke at forglemme det hjemmelavede julepynt ungerne har lavet + vi har en almindelig lyskæde på, og diode kæde med farvede lys! Synes de er mega hyggelige!

Lige et lille udpluk af noget af pynten her i huset! :D

Det flotte træ, pyntet så fint!


De to store nisser ude til højre, er købt i år på et marked. Lysene i skålen er bare fordi det var en lille bitte lyskæde vi fandt i gemmerne, og så synes jeg den passede fint ind på reolen. De to små nisser/julemænd ved siden af skålen, er Lau der har lavet dem i SFO :)

En nisse dreng og en nissepige, nogle jeg købte sidste år

Dette “Welcome skilt” er efterhånden nogle år gammel, bum bum …
Det er fra da jeg boede sammen med Nadias far endnu, vil tror det er 6-7 år gammelt, synes den er så kær! 

3 jernhjerter, som (den dejlige) Kenneth, har lavet. Så har jeg siddet og viklet lyskæder omkring dem alle 3, og de er nu sat op, over vores garage, så smukt! Unikt … 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Kirsten

    Det ser så dejligt ud. :)

    8. december 2012 at 17:21
  • Leave a Reply