Follow me:

Julegave indkøb

I går var Tim og jeg på julegave indkøb, som faktisk gik lidt over gevind :D
– eller vi fik købt utrolig mange gaver, bilen var propfuld.

Vi havde en rigtig hyggelig og sjov tur til Fördepark, vi pjattede og hyggede os ihvertfald. Man har kun det sjov man selv laver :) ikke?

Da vi kom hjem havde jeg opgaven – at alle gaverne skulle pakkes ind, det var heldigt vi købte 4 ruller gavepapir, for der var kun liiiige nok til dem. Men en del af gaverne er også af de større størrelser, fordi en babyborn gyngehest, og en barbie hestekaret inkl. hest, tager altså en del gavepapir ;) men de blev alle pakket fint ind, og jeg har nu overstået 90 % af julegave indkøbene ..

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply Tanja

  Uh det ser dyrt ud ;)

  Vi skal på weekendophold næste weekend :D Der skal os jule shoppes! :D :D

  27. november 2010 at 19:40
 • Reply Rikke

  Julegaver!! Siger man bestemt ikke nej til ;)
  Ser ud til det var en rigtig hyggelig tur ^^

  28. november 2010 at 05:34
 • Reply Belinda

  Tanja, det var også dyrt, beløbet skriver vi ikke på her :D

  Rikke, ja jeg er så en af dem der helst ikke vil have julegaver, bryder mig ikke om folk bruger penge på mig :)
  Men vi havde en god tur.

  29. november 2010 at 10:56
 • Reply Rikke

  Jeg har ikke noget imod folk bruger penge på mig – men det behøver ikke være en kæmpe gave til flere hundrede kroner. Jeg er som regel godt tilfreds med en lille ting til en 50’er – bliver glad når folk tænker på mig ^^

  29. november 2010 at 17:52
 • Reply Belinda

  Nej okaii for en flad 50′ er ville jeg også syntes det var okay :)
  Men generelt vil jeg helst ikke have folk bruger penge på mig, men sådan er det jo, folk forstår ikke når jeg siger jeg ingen gaver vil have, og ikke ønsker mig noget til hverken jul eller fødselsdag.. hehe

  29. november 2010 at 18:14
 • Leave a Reply