Follow me:
booty challenge

Juicy Booty Challenge

Så har han gjort det igen, den søde skønne Gustav fra Fitnessnu. Denne gang med et booty program :) Det sælges fra imorgen af til 199 kr, og kun imorgen til den pris! Der efter (så vidt jeg husker sælges det til 599 kr efterfølgende).
Så slå da lige til nu hvis også du vil have effektive øvelser til din bagdel.

Jeg har ikke prøvet programmet (endnu), men jeg tilmeldte mig listen, så jeg kunne komme foran i køen og har fået 10% rabat og har kunne købe det idag. Man betaler og får derefter tilsendt programmet på mail, men man kan også selv downloade det direkte efter betalingen.

Jeg fik mit 1 minut efter jeg havde betalt – så det går stærkt :)

booty challenge

Jeg påtænker så ikke at lave en challenge :) som mine to “30/40 dags challenger” som også Gustav har lavet.
Planen var jeg vil bruge øvelserne til at supplere min ben træning op med, og jeg overvejer også at lave en hel “røv og mave” trænings dag, der er ingen mave øvelser i mit nye program. Og skal træne 4 gange i ugen, så jeg kan nemt flette en 5 dag ind, hvor jeg påtænker at træne ren bagdel og mave.

Jeg tænker jeg opdatere på min insta story og muligvis også med før og efter billeder i min feed. Så følger du mig ikke der inde, så smut da lige ind og gør det :D Jeg deler dagligt alt muligt mærkeligt der inde.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply