Follow me:

Jeg var med til en undersøgelse idag

Jeg er så langt i min praktik nu, at jeg må komme med til diverse undersøgelser, og også en operation eller to, hvis jeg kan få det godkendt og tilpasset.
Idag var jeg med til en gastroskopi, havde en velfungerende herre idag der skulle have denne undersøgelse, så jeg spurgte ham om tilladelse til at være med som observatør under undersøgelsen (man er ikke i narkose)

En gastroskopi er en kikkertundersøgelse af spiserøret, mavesækken og tolvfingertarmen (det første stykke af tyndtarmen). Til undersøgelsen anvendes en tynd, bøjelig kikkert på tykkelse med en lillefinger, der kaldes et gastroskop, som via munden føres ned gennem spiserøret og mavesækken til tolvfingertarmen.

Det var en fed oplevelse, at få lov at se hvad mange af vores patienter har prøvet, eller skal igennem. Så man lettere kan forstå hvad der sker under undersøgelsen.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!