Follow me:

Jeg tester på livet løs

Samtidig med Tampax kampagnen blev jeg også tilbudt at være med i en Veet kampagne, fedt tænkte jeg ;)

Jeg hader at barbere ben, det tager fandme 100 år med den skraber og er bøvlet med creme over det, og ret dyrt i klinger hvis man gerne vil have de skal være forholdsvis skarpe og effektive.

Forleden dag lige da jeg modtog pakken (15 april), testede jeg den spray man påfører på tør hud og så skraber håret af med den skraber der medfølger (uden klinger)

Først var jeg rigtig skeptisk og tænkte at det virker sgu da ikke, og især da der så var gået de 3 min. de anbefaler man skal lade den sidde, så skulle jeg teste et lille sted om hårene var klar til at komme af, nope, og heller ingen effekt efter 4 minutter, og først efter 5 minutter kunne jeg begynde at skrabe mine hår af med effekt :) Den sveg en lille bitte smule men intet at sammenligne med når man skraber for hårdt med sin barberklinge.
Der var dog nogle stive hår den ikke helt kunne tage i første omgang, så tog en ekstra omgang med 5 minutter på det sted hvor der stadig var hår!
– så var de væk og jeg havde den blødeste hud ever :D

Veet

Men men men …

Så her d. 22 april ville jeg så teste det produkt hvor man smøre en creme på benene. Effektiv mod små hår skriver de.
Det var så en helt anden oplevelse! AV …!!! 

Lod den igen sidde i 3 minutter (på et ben ad gangen) igen ingen effekt og måtte op på 5 minutter igen inden jeg kunne se hårene kom af ved brug af skraberen.
Men forhelved hvor den sveg synes jeg, det var ubehageligt og det brændte noget så grusomt, sprayen forleden var intet problem, men den her, av av..!

Veet

 Da jeg havde fået fjernet hårene på begge ben, og skyllet creme og hår osv af, kunne jeg godt mærke det begyndte at gøre endnu mere ondt! Det føltes seriøst som om mine ben de brændte! (og jeg piver normalt ikke med mindre det gør ondt)

Virkelig en ubehagelig smerte!
Og “beviserne” for smerterne kom da også hurtigt!  Billedet neden under er taget omkring 1 time efter jeg havde brugt produktet!
Det er ikke så let at se på billedet, men det er ild-rødt nede ved mine skinneben!

Veet

Og dette billede er taget igår, det vil sige 2 dage efter brug af cremen, havde jeg små sår på mine ben! 
Ærligt, så er dette creme produkt ikke et jeg vil købe igen, og vil bestemt ikke anbefale det til andre! Sprayen er knap så kraftig, men den virker nu stadig som den skal, og den svier ikke på samme måde, og giver ikke røde plamager og sår efterfølgende! Det gør denne creme, det kan næppe være helt sundt?!

Veet

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply Tanja

  Ej!! Nu har jeg slet ikke lyst til at prøve den sidste du snakker om!

  Har dog prøvede den første og resultatet var godt.. Også efter 3 min.. Men synes tilgengæld det var ømt så den anden dør jeg sikkert af at få på :p men altså du burde klage over det resultat!!

  25. april 2013 at 11:42
 • Reply Belinda

  Ja vil sige du skal passe på med den creme, den brænder en del mere efter kort tid iforhold til den spray, det er ingen ting! Sprayen prikkede lidt efter de knap 5 minutter, men ellers virkede den ikke ved mig.

  Tager også mine forholdsregler ved det sidste produkt til badet, men det tester jeg først kort før udløbstiden, for vil gerne have min hud er helet ordenligt op igen.
  Har stadig sår på benene, de gør dog ikke ondt længere! Men tænk sig, sår at en creme, det er altså for vildt!

  Men hvem skal man klage til?
  Har jo valgt det frivilligt, tror du så man “kan” klage?

  25. april 2013 at 11:48
 • Reply Mathilde

  Ej, nu bliver jeg også helt nervøs for at prøve den sidste! Har ellers planlagt test-aften med min søster i aften..
  Min første indskydelse var også, at du skulle klage, men det skulle ikke undre mig, om der står med småt et sted, at man skal teste for allergiske reaktioner, inden man prøver, så der er sikkert ikke meget at gøre :/

  26. april 2013 at 12:00
 • Reply Belinda

  Mathilde, pas ihvertfald på når/hvis I gør det…

  Ja der står jo at man skal teste på et lille sted først, men det nytter jo ikke noget, når det kun er nogle steder jeg er “forbrændt” og andre steder ikke, så hvis jeg havde testet ved knæet fx. så havde min hud ikke reageret, ! Så det ville ikke have betydet noget for mig hvis jeg havde testet inden.

  27. april 2013 at 13:45
 • Reply Mathilde

  Nej, jeg synes også, det virker lidt usikkert med de der små tests. Men i forhold til at skulle klage, forestiller jeg mig, at de sikkert har “deres på det rene”, når de har skrevet, at man skal teste.
  Jeg tog chancen og prøvede den og oplevede heldigvis ikke noget ubehag! Er i gang med mit blogindlæg om produkterne nu :)

  28. april 2013 at 19:35
 • Reply Gulde

  Ja, det er i hvert fald ikke nogen behagelig oplevelse. Jeg har selv fejlagtigt købt denne cream, og når de så yndigt fortæller man ikke må bruge den på sår/ar (hvilket efterhånden er hele min krop) så mener de det. Det svier voldsomt, og er meget irriterende for huden. Jeg fandt på den måde ud af at jeg åbenbart har strækmærker under armenede. Jeg endte med at kassere resten af tuben, for den oplevelse ville jeg ikke udsætte mig selv for igen. Jeg var ikke buzzador på det tidspunkt, men har alligevel skrevet et review af produktet og oplevelsen hvis du vil se det hele (
  http://gulde.dk/?id=1355234404) – men så igen, hvorfor skulle du, vores oplevelser har været noget nær det samme, selvom jeg dog ikke nåede så langt som til at få små sår over det :O

  29. april 2013 at 08:56
 • Leave a Reply