Follow me:

Jeg slog min egen rekord igår

Jeg slog min egen rekord igår i chin up! D. 4 tog jeg 7 i streg, hvor jeg kun har kunne tage 5 rigtig længe.
Så igår til træningen slog jeg de 7 allerede!

Jeg må ærligt sige at jeg følte mig ret sej!

Jeg startede jo ud dengang på knap nok at kunne tage en halv. Jeg har stadig den brede elastik på, og nu nærmer jeg mig også hvor jeg kan få en mindre elastik på. Det prøvede jeg for noget tid siden, “bare for sjov”, men jeg kunne ikke hæve mig selv op desværre.
Så jeg er ikke helt stærk nok endnu. Men der sker noget nu, for jeg tog fandme 9 igår! Se videoen her.

Det er den fedeste følelse ever, både det at slå sin egen rekord, men også det at kunne tage en chin up! Nu ved jeg godt jeg ikke kan lave dem uden elastik, men jeg kan mere end en del andre :)

Hvis man ser på billedet kan man også tydeligt se mine skuldre. De er taget efter træning, så ekstra markeret. Men jeg spænder ikke på nogen måde på de billeder ;) så musklerne ses uden op spænd.

Tilbage i september, hvor jeg også lavede et indlæg over min fremgang. Der var jeg lige kommet op på 5 med knæet i, har før haft foden i, men der hjalp mig selv for meget med benet, hvilket ikke gir resultater.
Og nu har jeg krydsede ben, med knæet i elastikken, så det er ikke muligt at “snyde” og bruge benet :D og det er også en hel anden styrke hvis man sammenligner de to videoer.

Jeg har også meget ondt i mine arme idag :) På den gode måde.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply