Follow me:

Jeg skrumper

Jeg skrumper

Ja eller jeg ved egentlig ikke helt hvad der sker :D haha!
For hvis jeg ser på min bygning, så skrumper jeg jo nogle steder, og andre steder vokser jeg.

Igår da jeg havde dette tøj på, lagde jeg mærke til at blusen bare slasker, og ligesom går ud i et?!
Ikke fordi det hele skal være slim fit, eller form syet.

Men sys da ikke just det ser kønt ud.
Før har jeg ønsket alt skulle være så stort så muligt, så jeg har kunne gemme mig i det, eller ihvertfald gemme de dele af min krop jeg ikke har været begejstret over.
Min mor delle fx, eller mine overarme, eller dobbelt bh deller på ryggen. Det er fortid, ihvertfald nogle af punkterne.

Men når jeg skrumper, og tøjet begynder at sidde mærkeligt, ja så er det jo et tegn på jeg skal en str. ned i trænings tøj.
De bukser jeg havde på idag, måtte jeg også hive op, maaaange gange. Sys elastikken er så løs? Det er egentlig ikke fordi jeg har tabt mange cm siden sidste måling omkring mave/talje, så det forstår jeg ikke helt.

Det er jo fantastisk at have tabt sig, og se at der sker noget med kroppen, uden tvivl. Men det er også lidt frustrerende, når tøjet begynder at sidde lidt mærkeligt. Jeg er ikke helt sikker på at en størrelse mindre i bukser og toppe vil være kønt endnu? Netop fordi jeg ikke vil have noget total slim fit, men gerne lidt form syet, så det ikke bare går ud i et.
Sys dog ikke mine andre bluser gør sådan som denne her? Det må jeg lige holde øje med, om ikke andet ryger den nederst i bunken nu. Gider ikke have det skidt med at have den på :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Det der, når folk skal komme med deres mening ⋆ Webmor.dk

    […] af de spørgsmål kan man finde svar på, her på bloggen. Mange af billederne kan ses på instagram, og i min story der. Jeg gider egentlig ikke lade mig […]

    28. oktober 2018 at 23:15
  • Leave a Reply