Jeg siger godnat..

Kl. er nu 01.22 .. Jeg kan næsten ikke holde mine øjne åbne længere. Det er faktisk hårdede end jeg troede at være til LAN, for man er jo ikke aktiv på nogen måde, man sidder bare og sidder, klikker rundt på en masse sider, you tube, facebook osv. og så er vi lige ude og spise på restaurant eller sådan. Men ellers er det utrolig stille siddende. Det er jeg ikke vant til :) Så min krop “opgiver” hurtigt.

Anne, er gået i seng. Så det er kun Joan, og Jenni tilbage. De sad også oppe længere tid end Anne og jeg i går :) De er total hardcore ..

Godnat alle sammen ;) Håber i øvrigt I kan lide mit nye design. Det er lidt mere enkelt og overskueligt.. Jeg fik jo afvide det var et must, at man skifter design når man er til LAN, og når de 3 andre tøser også har gjort det, så måtte jeg hellere følge trop …

5 comments on “Jeg siger godnat..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *