Follow me:

Jeg siger godnat..

Kl. er nu 01.22 .. Jeg kan næsten ikke holde mine øjne åbne længere. Det er faktisk hårdede end jeg troede at være til LAN, for man er jo ikke aktiv på nogen måde, man sidder bare og sidder, klikker rundt på en masse sider, you tube, facebook osv. og så er vi lige ude og spise på restaurant eller sådan. Men ellers er det utrolig stille siddende. Det er jeg ikke vant til :) Så min krop “opgiver” hurtigt.

Anne, er gået i seng. Så det er kun Joan, og Jenni tilbage. De sad også oppe længere tid end Anne og jeg i går :) De er total hardcore ..

Godnat alle sammen ;) Håber i øvrigt I kan lide mit nye design. Det er lidt mere enkelt og overskueligt.. Jeg fik jo afvide det var et must, at man skifter design når man er til LAN, og når de 3 andre tøser også har gjort det, så måtte jeg hellere følge trop …

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply Jenni

  Vi ser da godt nok meget koncentrerede ud! =D
  Joan laver wow-effekter på sin computer! =P

  29. august 2010 at 10:17
 • Reply Tumling

  Det er herre nice dit design =)

  29. august 2010 at 10:40
 • Reply Nina Amelia

  I really like your new design!

  29. august 2010 at 11:47
 • Reply Belinda

  Jenni :) Nemlig.. Tror slet ikke i opfangede at jeg tog billeder af jer.

  Tumling, mange tak :D

  Nina Amelia .. Mange tak, er også glad for det !

  29. august 2010 at 13:40
 • Reply Lonnie

  Jeg er helt vild med dit nye design – og farverne er SÅ behagelige :)

  29. august 2010 at 17:19
 • Leave a Reply