Follow me:

Jeg har vundet! Yay

Jeg hører radio på vej til og fra arbejde, altid radio mojn. En lokal radio her i sønderjylland. Har faktisk aldrig deltaget i deres mange konkurrencer og “lege” man kan deltage i, selvom jeg har vidst stort set 90 % af det konkurrencerne gik ud på, eller spørgsmålene.

Men idag bare for sjov sendte jeg en sms med svaret på hvor mange gange et “kukkeur” kukkede, og hvis man havde det rigtige antal gange, skulle man sende en sms, og det gjorde jeg så. Regnede jo ikke med at vinde :)

Men 4-5 minutter efter blev jeg ringet op, og så var jeg igennem i radioen (eller det blev optaget og sendt ca. 5 minutter senere) Jeg havde vundet Water for elephants på dvd :D
Og den er med Robert Pattinson  !!

Så fluks efter Nadia var hentet, tog vi ind på radioen og hentede den!

Glæder mig til at se den!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply Mette Mortensen

  Hvor fedt!! Tillykke med det :o)

  12. september 2011 at 19:28
 • Reply Anne

  Hvor mange gange kukkede det så!? ;)

  12. september 2011 at 19:55
 • Reply Belinda

  Tak Mette :)

  Anne, 8 gange

  12. september 2011 at 20:02
 • Reply Elana

  Hvor fedt… Tillykke!!!

  Ret misundelig for synes den film er god…

  Men ja hvor mange gange kukker det? :D

  12. september 2011 at 20:02
 • Reply Line

  Så heldig at være :D
  Ej jeg har den på DVD, men har ikke fået den set endnu :P

  12. september 2011 at 21:02
 • Leave a Reply