Follow me:

Jeg har shoppet idag, til mig selv

shopping

Neeeej, det er sjældent det sker! Men idag skete det, jeg købte tøj til mig selv!
Jeg er nærrig som jeg har skrevet om et par gange efterhånden, men idag fandt jeg et par shorts og en tshirt i H&M til billig penge, ikke på tilbud, men de var billige stadigvæk :D

Sættet til venstre er fra H&M, og det er et par højtaljede shorts, som er halvkorte hvis du spørger mig, men fordi jeg har tabt mig 13 kg, og træner mine ben, så synes jeg personligt selv, at mine ben er pæne nok til at flashe..
Sættet til højre, er så i den dyrere ende.

Men jeg forelskede mig i bukserne, som faktisk er en L, normalt har jeg XL, XXL alt afhængig model, især hvis det var smalle modeller, så kunne mine lår slet ikke komme i bukserne. De her (til højre) er ret slim omkring lårene, men intet problem :D jeg hoppede nemt i en L. Dog ikke så nemt at jeg kan være i en M, haha!!!
Blusen forelskede jeg mig straks i, det var faktisk blusen jeg så først, uden for butikken, og fandt bukserne inde i butikken. Prøvede dog også en nederdel, en anden bluse og et par andre bukser, men det var ikke noget jeg tog med hjem, brød mig ikke om det. Det var pænere på bøjlen, end på mig.

Men det kender andre kvinder vel også :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Kraveben ⋆ Webmor.dk

    […] Yaay! De er ikke vildt tydelige endnu, men man kan også se dem, i dårligt lys endda fra mine shopping billeder […]

    10. maj 2018 at 20:57
  • Leave a Reply