Follow me:

Jeg har pakket min vægt væk

Det er bare et tal …

Det er bare et tal

Ja, min evige “ven” og “fjende” de sidste 8 måneders tid, har jeg nu valgt at sætte væk, i et skab.
Og der får den lov at blive indtil om 5 ugers tid, umiddelbart.

Jeg skal på vægten i næste uge, men det er ikke hos mig selv.

Men det bliver på en vægt der kan måle min fedt procent, samt muskelmasse, og naturligvis min vægt.
Jeg har snakket med min træner, og han mener det er det vi skal forsøge os med nu, fordi min vægt ikke rigtig vil noget, ud over at lege yoyo, med at hoppe op og ned gang på gang.

Så vi forhåbentlig kan blive lidt klogere på hvad der sker “inden i”, for er det muskelmasse jeg bygger op fx. ja så vil den ikke gå ned af, men min fedtprocent vil blive mindre, og ja muskelmasse procenten stige.

Så det er planen nu.
Og det har jeg det rigtig fint med, ærligt.

Især når jeg ser på billedet oven over, så er jeg ret tilfreds med det jeg ser :) sådan helt oprigtigt. Synes efterhånden jeg har fået en flot figur, jeg ikke synes jeg behøver at gemme væk. Der er slanke ben, med fine muskler, god bagdel, efterhånden en fin talje, maven er som den er, den kan jeg ikke ændre så meget på (løst skind), og så er armene begynde at få en flot toning, som jeg godt kan lide :) kravebenene er fint fremme, og ja jeg er godt tilfreds.

Så hvad jeg ser i spejlet, og er glad for. Skal ikke ødelægges af et tal på en vægt. Det er bare et tal.
Jeg glæder mig til at slappe af, forhåbentligt de næste 5 ugers tid, hvor jeg ikke skal tænke på hvad min vægt viser af tal. Jeg vil naturligvis fortsat træne som hidtil, og tænke over hvad jeg indtager. Men ikke gå på vægten hver mandag, eller næsten hver dag, for at se hvor meget den går op og ned.
Sidste uge var det minus 400, denne uge plus 500 gram. Og få 3 uger siden, minus 2 kilo. Yoyo vægt, ud med det bras!

Se til sammenligning billedet nedenfor. Det er hvor jeg er ret højt på vægtskalaen, dog ikke helt det højeste, så vidt jeg husker. Men bare se forskellen. Tror der er ca. 15 kilo imellem det foroven, og det nederste her. Se især ansigtet og lårene! Wow

Det er bare et tal

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Slip kontrollen ⋆ Webmor.dk

  […] Slip kontrollen – ja det er sgu lettere sagt, end gjort! Jeg har selv valgt at tage den beslutning om at sætte min vægt væk. […]

  11. oktober 2018 at 12:58
 • Reply Mental udvikling ⋆ Webmor.dk

  […] hvor jeg har sat vægten væk, har det også givet mig mere ro i hovedet. For jeg har godt kunne mærke at jeg har fokuseret lidt […]

  23. oktober 2018 at 07:55
 • Leave a Reply