Follow me:

Jeg har noget jeg gerne vil fortælle

Graviditets prank

Ja jeg vil gerne fortælle jer noget, alle jer der læser med. Som måske ikke ved det i forvejen.
Men sagen er den at ..

jeg lider af PCO og er IKKE gravid :D som det kunne tyde på, på billedet her :)
Jeg har idag – imens jeg var på arbejde, fået min menstruation, som nok er 3-4 måneder siden jeg havde menstruation sidst. Jeg kan faktisk ikke engang huske hvornår jeg havde det sidst.

Imorges da jeg stod op, synes jeg nok jeg så en anelse oppustet ud!
Og tænkte nok, måske var tante rød på vej så småt, det var jo egentlig også snart på sin plads, hun viste sig igen.

Det gjorde hun så også, for hunan da – mit underliv var næsten på vej ud af kroppen, og jeg havde stærke smerter i min lænd!
Det var næsten som at have svage veer, altså virkelig av av …

Ja og når man ikke bløder hver måned, så er der ærlig talt også en større mængde der skal udskilles og renses ud (sorry for sarte læsere), men det er fandme ikke fedt at have PCO, og jeg arbejder jo også på sagen, ved at tabe mig. For forhåbentlig igen at kunne få en stabil cyklus.

Da jeg så kom hjem fra arbejdet, måtte jeg tage smertestillende (gør jeg sjældent) og da jeg havde hvilet på sofaen, og hentet Tobias gik vi ud i haven, for at lege. Og det er der billedet er fra :D total oppustet, og ligner praktisk talt en der er gravid i 5 måned ;) Så selvom jeg har tabt 15 kg, så er maven ikke flad når jeg har menses :) langt fra, haha!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

7 Comments

 • Reply Simone

  Årh jeg kender det jo alt for godt -.-” Lider selv at PCO. Mine symptomer er dog aldrig blevet mindre selv når jeg har været slank…
  Forsøger du så også at spise ekstra proteinrigt?

  Simone
  Microcut.dk

  9. juni 2018 at 12:03
  • Reply Belinda

   Nej det med at spise mere proteinrigt har jeg ikke tænkt over, skulle det hjælpe ?
   For jeg spiser primært kun kød og grønt uanset. Sjældent stivelse, altså ris, brød, pasta osv.

   11. juni 2018 at 08:58
   • Reply Simone

    Jeg forsøger også at skære ned på kulhydraterne. Har bare læst flere undersøgelser der argumenterer for at ved PCO er et øget indtag af protein, i kombination med et lavt indtag af kulhydrat, forbundet med en mere stabil vægt/vægttab… Der er sikkert også undersøgelser der viser modsat, men det virker for mig ^_^” … Syntes dog at det er svært at nå så store mængder protein som egentlig anbefales.

    Simone
    Microcut.dk

    11. juni 2018 at 12:54
    • Reply Belinda

     Det har jeg ikke lige set faktisk. Men kan da lige læse lidt om det. Lige nu arbejder jeg med vægten, også fordi min gynækolog mener at det er overvægtens skyld. Fordi jeg har været gravid 4 gange helt naturligt uden problemer.

     11. juni 2018 at 18:39
     • Simone

      Åh ja okay. Min PCO er uafhængig af vægten. Fik faktisk diagnosen da jeg var undervægtig -.-” … Men det er da dejligt hvis du kan tabe dig helt fra symptomerne! Hvor er jeg glad på dine vegne!

      Simone
      Microcut.dk

      11. juni 2018 at 19:37
 • Reply Vægt Status #19 ⋆ Webmor.dk

  […] dog hvor det kører! Jeg har endda fået besøg af tante rød, og ikke levet heeeelt som jeg gerne ville. Men synes det er dejligt at det rykker nu, sys også […]

  11. juni 2018 at 09:18
 • Reply Ting tager tid ⋆ Webmor.dk

  […] ved ikke om det er mit PCO der evt. driller, eller hvad der sker. Men dette billede er lånt fra sundheds quotes på […]

  13. september 2018 at 13:57
 • Leave a Reply