Follow me:

Jeg har holdt noget hemmeligt

Jeg har de sidste par måneder holdt noget hemmeligt for jer, eller hemmeligt er det vel ikke, jeg vælger jo selv hvad jeg vil dele med jer ;)
– det jeg mener er, at jeg de sidste måneder har set en, en dejlig mand!
Jeg har ikke ville nævne noget for nogen (egentlig) for jeg har virkelig haft mine tanker, frustrationer, og ikke mindst min tvivl om det nu ville gå, var jeg klar, kunne han rumme mig og mit tab,  jeg havde aldrig troet jeg skulle finde en så fantastisk mand, han kan rumme rigtig meget!

Og med det mener jeg, at de færreste vil gå ind i et forhold med et barn i “pakken”, og at jeg så bære på en ufattelig stor sorg oven i, er altså meget at rumme på en gang, men det kan min dejlige brandmand, og hvor er jeg taknemmelig!

Det blev offentliggjort her til aften på facebook, og hold da op den blev fuldstændig spammet, min computer kunne slet ikke følge med, det poppede op med kommentarer, private beskeder, “syntes godt om” osv. osv.
Men jeg må indrømme at tyve minutters tid efter offentliggørelsen, strømmede en skyldfølelse ind over mig, og  jeg må indrømme jeg kneb en tårer, og skænkede Tim en tanke.
Men jeg ved jo inderst inde godt, at han ikke ønsker jeg skal leve mit liv alene, og månederne  er gået og jeg har efterhånden accepteret at det ikke længere er ham jeg skal leve mit liv sammen med, selvom det har været svært, så har jeg givet godt slip på mit tidligere liv.

Det har bragt mig i armene på Kenneth.
Han er ude fra mit arbejde, og det er der billede 1 er taget, og læg lige mærke til hjertet bag os.. Et tilfælde?
Det er fra julefrokosten i december måned, og han var på vagt (han er brandmand ude på flyvestationen) ja og jeg var til julefrokost, ergo jeg var fuld. Så da jeg havde været ude og tisse i et af skurvognene, væltede jeg nærmeste ind i en anden brandmand på vej ind ad teltets indgang, og lige hen i skødet på Kenneth :D Der sad jeg så i 1½ – 2 timer hvor vi bare snakkede, grinte af de meget fulde folk på dansegulvet ja og bare nød hinanden tror jeg, han var ihvertfald dejlig varm, og jeg havde kun en tynd kjole på i december måned, i et telt så var blevet lidt koldt, men det hjalp Kenneth’s varme hurtigt på, og han fik det varmt af at jeg sad hos ham :D hehe..
Lækre røde seler de brandmænd har på :D haha!

Jeg er forelsket, glad og lykkelig igen!
– havde helt glemt hvordan det var…

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

11 Comments

 • Reply tumling

  Hils tossen og sig godt klaret =D
  Nu er det så mig vi lige ska finde en til.. En lille lækker satan der kan rumme en drengepige.. Og det gør ik noget det er en i uniform haha..

  Ej jeg er pisseglad på dine vegne smukke.. Du fortjener det virkelig

  19. februar 2012 at 22:56
 • Reply maiken

  Det er da bare skønt! og du fortjener det… og som du siger, så er det helt sikkert i Tims ånd at du skulle finde en sød mand!

  og velkommen i klubben som brandmands frue :)

  knus Maiken

  19. februar 2012 at 23:04
 • Reply Lonnie

  Tillykke med den nye kærlighed :)
  Det glæder mig på dine vejne, at du trods det svære tab, kan finde kærlighed og glæde igen :)

  19. februar 2012 at 23:29
 • Reply Mie

  Stort tillykke herfra! Hvor er det dejligt for dig :D

  20. februar 2012 at 00:00
 • Reply Benedikte

  Hjertelig tillykke med kærligheden – hvor er det dejligt at høre!

  20. februar 2012 at 01:23
 • Reply Cathrine

  1000 gange tillykke :) Du fortjener det :)

  20. februar 2012 at 06:36
 • Reply Linda Eg

  :) kan godt forstå det ikke er helt nemt, men tillykke! ;)

  20. februar 2012 at 08:03
 • Reply Mette

  Det er ok med hemmeligheder ;) Specielt af den gode slags :)
  Det er så dejligt at høre, at du er varm og glad indeni! Du fortjener det.
  Og ja – Tim ville helt sikkert ønske dig det bedste her i livet – og det er ikke at sidde og græde snot resten af livet. Hver ting til sin tid!!!
  KNUS

  20. februar 2012 at 09:41
 • Reply Kathrine

  Åh hvor det glæder mig at du har fundet kærligheden igen :D tillykke med det! Er sikker på Tim ønsker dig alt det bedste.

  20. februar 2012 at 13:56
 • Reply Dottie

  Stort tillykke! Kan godt forstå din skyldfølelse, men som du også selv skriver, så ville Tim helt sikkert hellere have at du lever videre og er lykkelig med en anden, end at du er alene. Er sikker på, at han sidder “deroppe” og smiler og er rigtig glad på dine vegne :)

  21. februar 2012 at 07:46
 • Reply Tanja

  Har slet ikke fået kommenteret… Men det er super dejligt for dig søde.. Nyd det!!

  26. februar 2012 at 21:14
 • Leave a Reply