Follow me:

Jeg gør hvad der betaler sig

Der var en bekendt forleden der mente jeg var unfair, fordi jeg er en af de kunder der “fisker” når jeg er ude og handle ind. (Dagligvarer altså)

Jeg er en del gange blevet snydt, jeg føler mig ihvertfald snydt, når jeg opdager efter jeg har åbnet dem, og ladet bonén ligge i butikken, at fx. pålægget kun kan holde sig 2-3 dage! Ih hvor bliver jeg tosset! Pålæg er ikke længere så billigt som det har været, og med 3 munde der skal have madpakker med, og med forskelligt pålæg at vælge imellem bliver det sgu en dyr affære hvis kun det holder 2-3 dage!

Lige som med mælkeprodukter, ikke mælken som sådan, men yoghurter, skyer, mv. er jeg også blevet snydt med datoen!
Nogle gange kan man godt nå at spise/drikke det man har købt som bliver for gammelt om få dage, men synes det er mega irreterende at opdage, og jeg føler mig snydt.

Så nu er jeg begyndt at tage aller inderst i køleren, bagerst i disken med pålæg, mærke på alle rugbrøds pakker, fordi jeg ikke gider dem der er hårde og bliver for gamle om 3 dage!
Synes alle dagligvarer er blevet dyre, og ja vores løn stiger ikke i takt med stigningerne i butikkerne desværre. Så nu er jeg begyndt at gøre hvad der betaler sig bedst mulig for os.

Og det var der så en bekendt der sagde var unfair, fordi man åbenbart efter hendes øjne skal tage det der er først for, nej gu vil jeg da ej, det er nemlig alt det der er lige på nippen til at blive for gammelt, og endnu ikke “så gammelt” at de kan sætte det ned til en 5´er eller lign.!

Hun må få min skyld gerne tage hvad der ligger først for, det gider jeg bare ikke mere! Det er penge ud af vinduet når vi ikke altid kan nå at spise det op der er købt inden for få dage.

Andre der gør som mig, eller er jeg bare vildt underligt ;) ?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply Eeyorenyk

  Altså, at man ligefrem bliver “snydt” er måske så meget sagt. Man kan jo bare tage en anden. Men jeg giver dig helt ret og jeg gør det samme. Jeg er alene herhjemme og kan fx ikke nå at opbruge en yoghurt på tre dage, og jeg vil da ikke smide halvdelen ud, hvis jeg nu kan få én der kan holde sig seks dage og nå at bruge den hele.
  Det samme med æbler og andet frugt/grønt. Med mindre jeg skal bruge det hele samme dag, tager jeg da ikke det der ser dårligst ud. Jeg tager da det der kan holde sig i den tid jeg vurdere det skal.

  Men jeg kender nærmest ingen der IKKE handler på den måde. Jeg troede faktisk det var noget “alle” gjorde, måske fordi jeg anser det som almindelig sund fornuft. :P

  17. maj 2013 at 12:46
 • Reply Belinda

  Jeg føler mig snydt når jeg per automatik i mit hoved, forventer at få de gode varer der kan holde sig ;) ihvertfald når man betaler fuld pris for det.. Noget andet med dem der shopper efter dem der kun holder 1 dag, til billig penge.

  Jeg kender ikke så mange der gør som jeg gør, jo med frugt og grønt, men ikke resten.

  17. maj 2013 at 13:28
 • Reply Dianna Jensen

  Vi køre et eller andet sted to husholdninger og, da min bedre halvdel køre eksport og har mad med i lastbilen, så gælder det om at finde de gode tilbud. Men på den korte tid fx. pålæg kan holde sig, kan han ikke nå at spise en pak pålæg osv. Men efter jeg selv har arbejdet i butik for mange år siden lærte vi, at de nyeste vare, skal stå bagerst, så siden da har jeg altid taget det som stod bagerst, og er ligeglad med hvad andre tænker. Dagligvare er dyre nok i forvejen, så for mig gælder det om at få mest for mine penge. :)

  17. maj 2013 at 17:29
 • Reply Mie

  Jeg synes da ikke at du er unfair overhovedet! Jeg gør da nøjagtigt det samme. Står og kigger på datoen på alt rugbrød, pålæg, mælk osv og vælger selvfølgelig det der kan holde sig længst! Hvorfor skulle man ikke det?! Jeg tvivler på der er nogle, der med vilje tager noget der ikke kan holde sig lige så længe som en anden vare.. Som der også bliver skrevet: Sund fornuft! :D

  17. maj 2013 at 23:23
 • Reply AnjaO

  Jeg gør præcis det samme :-) Er alene og jeg kan ikke nå at spise en liter yoghurt der kun kan holde sig 2 dage. Der er ikke noget mere irriterende end at komme hjem med en pakke brød eller 12 æg og opdage at de udløber lige om lidt. Tjekker næsten altid datoer!

  19. maj 2013 at 17:14
 • Reply Rikke

  Jeg fisker også… men det afhænger også hvad jeg handler ind til, om det kan fryses og hvornår det skal bruges. Pålæg er dog helt klart området hvor jeg mener det er svinsk det er lige på nippen til at udløbe – synes ikke der er noget galt i man vælger at købe friskere varere… hvis der er nogen der har det fint med de ‘lidt ældre’ produkter så er det jo deres valg :)!

  jeg tager efter princip heller ikke et produkt, hvor der kan røres direkte på madvarene, hvis det ligger forrest… synes tanken om at andre måske har haft stået og rørt ved det inden er lidt ulækkert.

  20. maj 2013 at 06:13
 • Leave a Reply