Follow me:

Jeg er vild med orkideer

orkidee

Jeg har 10 orkideer stående i en stor vindues bænk i vores “tv stue”.. Der er forskellige varianter, og også forskellige størrelser og farver. Denne på billedet er en af mine yndlings, enkel og smuk samtidig.

Jeg køber ofte de billige i IKEA, eller Fleggaard :) De har nu mange flotte, og jeg er for nærig til at give 200 kr for én blomst, som nogle blomsterhandlere kræver, og har endnu ikke set nogle hos dem, som jeg ikke har set billigere andre steder.

Jeg kan slå mange planter ihjel, men mine orkideer de stor trives og blomstre længe, og mange gange i året også. De står sjældent uden skud eller blomster.

Har I andre også en yndlings blomst/plante i jeres hjem?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Anna-sofie

  Er også vild med orkideer ❤ men har ingen stående. Glemmer at vande dem.😀

  28. juli 2016 at 12:29
  • Reply Belinda

   Mine vandes nu heller ikke ret ofte, jeg glemmer det også :) 1-2 gange i måneden tror jeg mine får vand, og så får de rigtig meget sol hvor de står.

   28. juli 2016 at 14:40
 • Reply Tumling

  Sjovt nok er orkideer også dem der holder bedst hos mig 😂 Resten de dør og orkideer sQ være svære at holde.. Ehm ja klart

  29. juli 2016 at 00:38
  • Reply Belinda

   Haha ja det siger folk også til mig :) eller de spørger hvordan jeg holder liv i dem :P Jeg glemmer dem :D

   30. juli 2016 at 21:17

  Leave a Reply