Follow me:

Jeg er træt

Jeg er træt, med træt på!
De sidste 3-4 dage har Tobias haft tynd mave, jeg har skiftet lorte bleer i stakkevis, nok en 5-6 om dagen, normalt levere han én lorteble om dagen, og nogle gange hver 2. dag.

sleepy

Det er sådan noget tyndt noget, hvor bleen ikke kan nå at suge det hele, så både body og bukser mv. blir næsten hver gang søbet ind i bæ også! Jøsses, og det er ikke altid det lugter, så der ser jeg det først når bukserne har to fine skjolder på hver side af ballen, og så har det nogengange også givet ham en rød rumpe :( dårlig samvittighed.dk x 100 til mor her! Puha mit moderhjerte.

Heldigvis er maven i bedring, det er ikke tynd tynd afføring mere, men lind siger man vel.
I nat valgte han så at skrige fra 00-02 ca, hvor intet hjalp, jeg ved ikke om han havde mavepine, for han fik også afleveret en lorteble til mor her, midt i alt hans skrigeri. Det var en lang hård nat, og han var helt utrøstelig, og ville ikke være hos nogen af os, ikke ligge selv, ikke have noget at drikke, så ville han gerne de nævnte ting i nogle minutter og så var den gal igen, arme lille dreng. Men han faldt så endelig til ro efter 2 tiden, og sov så til kl 11 her til formiddag.

Så jeg er træt, både mentalt og fysisk. Er træt af lorte bleer og vasketøj, samt træt efter en nat uden ret meget søvn.

God weekend til jer skønne læsere ;)

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply