Follow me:

Jeg er tagget, – igen

Jeg er blevet tagget af Anne i denne valentines day tag-leg.

Regler:
– Link til den, som du er blevet tagget af.
– Svar på nedenstående spørgsmål.
– Tag max to andre bloggere.

Hvornår startede du din hjemmeside?
Webmor.dk er fra december 2007, men jeg har haft hjemmesider siden 2001 ca. dullesider, heste sider og alt det “platte” man nu havde den gang man var 14-15 år.

Nævn tre romantiske ting.
Jeg elsker romantik, men det skal ikke være i forbindelse med valentinesday. Syntes ikke det skal være “tvang” at man skal give blomster, chokolade i hjerteformede æsker og lign.
Det skal helst være spontant, og ikke vildt og voldsomt, der skal ikke meget til at gøre mig glad, og sukke dybt af tilfredshed. En lille enkelt lilje, eller et lille sødt brev, med få ord på – elsker jeg.  

Nævn en anden blogger, som du synes fortjener lidt kærlighed.
Uha, den syntes jeg er svær. Jeg må altså give mere end en kærlighed. Anne skal ihvertfald have, hende mødte jeg sidste år IRL, og syntes bare vi passer godt sammen, samme humor og så er hun så sød. Mia er også en kvinde der har vist sig at være en rigtig god veninde, hun er altid hurtig med søde beskeder og en skulder, selvom det “Kun” er online, er det stadig noget jeg er meget taknemmelig over.

Hvorfor elsker du din egen blog?
Det lyder lidt voldsomt at sige man elsker sin egen blog, gør det ikke ;) .. ?
Men altså jeg elsker min blog, fordi den har givet mig så meget, nye veninder, nye bekendtskaber, erfaringer, og det er en hjælp i dagligdagen at få fortalt om min dag, mine frustrationer, glæder, sorg og alt det der nu fylder i mit liv, og at jeg får respons på rigtig mange af mine indlæg, er rigtig dejligt- Tusind tak til alle jer der læser med, og skriver kommentarer.

Tagging
Jeg tagger Janne & Emma

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply tumling

    årh <3

    16. februar 2011 at 00:25
  • Leave a Reply