Follow me:

Jeg er fan

sutter

Jeg er total fan af navnesutter :) Det kan ses kan det ikke?
Hehe, og så tror jeg endda jeg skal have bestilt en omgang mere, fordi jeg synes ofte de ryger på gulvet, i bunden af bilen, eller andre steder hvor jeg bag efter ikke synes jeg vil putte den i munden på min søn igen, uden de er skoldet. Og så løber man hurtigt tør :D

Jeg er fan af dem, fordi de er personlige og sjove, og god kvalitet, ikke at forglemme.
Jeg ser ofte børn med navnesutter i munden når vi er ude, og jeg læser da også lige hvad der står på dem, de fleste står der navn på, ellers står der noget med prinsesse, bandit og lign, som vi også selv har.
– og så er de geniale til når Tobias skal starte i institution næste år ;) – der er det naturligvis kun dem med hans navn på, der kommer med.

Så kan jeg jo også godt lide, at have noget alle andre ikke har. De standart sutter, er for kedelige til mig :) og ja så gider Tobias faktisk slet ikke dem fra MAM fx. som vi har fået i diverse gratis pakker osv.
Selvom formen næsten er den samme som den variant vi bruger her.
Men han er så også vænnet til denne sut da han var 1½ døgn gammel – han har et stort sutte behov, hvorimod Nadia den gang, ja hun havde et der var lig nul. Så hun har aldrig brugt sut.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply