Follow me:

Jeg er en skrækkelig mor

badmom

Jeg er en skrækkelig mor…
Min søn fik (ko)mælk inden han fyldte 1 år, nu blir’ han overvægtig som voksen.
Min søn får tun i begrænsede mængder, nu er han smæk fyldt med tungmetaller resten af livet.
Han får lov at smage slik og kager, uha ja nu får jeg ham da aldrig til at spise grøntsager igen.

Mine unger får også vingummier, alt slags fisk og alle slags grønsager. Der gives også en mariekiks eller to inden aftensmad, hvis det kan give mig ro til at få lavet maden, eller få dækket bordet.
Den mindste ja han får lov at smage på jord i haven, vælte uden jeg kommer stormene, som faldt han fra 2 meter, han kravler selv op og ned af sin højstol, op og ned af sofaen. Han får lov at lege med hundene, (under opsyn) velvidene om at de kan vælte ham i leg. Jeg pakker ingen af mine børn ind i bobbelplast og vat.

Børn de skal sgu da slå sig, få skrammer, falde ned fra træer, flække en negl på storetåen, falde af en cykel, få tyggegummi i håret, spise tun, spise kager, komme for sent hjem, sove uden babyalarm, pjekke fra skole og 100 andre ting som vi andre også oplevede OG overlevede da vi var børn/unge. Jeg lever immervæk endnu..

Jeg er en skrækkelig mor! – Jeg mener mine børn skal opleve verden, også med de knubs det end måtte give dem!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply Jenny Patriksson

  Rigtigt dejlig læsning! :-)
  Det er lige præcis sådan jeg mener at det SKAL være :-D
  Der er ALT for mange ting folk mener man ikke må når der kommer til børn.
  De skal da have lov til at være børn og prøve alt hvad de kan.
  Det vil da bare gøre dem bedre rustet til den dag de flytter hjemmefra.
  Hvis de ikke får lov til at smage og prøve diverse ting af så vil da deres immunforsvar ikke blive så godt og de kan så risikere at blive syge af den mindste lille ting de prøver for første gang når de er vokset op.
  Så ja tak til flere skrækkelige mødre :-D

  17. juli 2016 at 08:03
 • Leave a Reply