Follow me:

Jeg er blevet konsulent!

Jeg havde arrangeret legeaftale til Nadia idag, jeg skulle nemlig til Vejle, nærmere Vejlefjord hotel..
Sikke et hotel, stort, flot indrettet og den smukkeste udsigt over fjorden! -og fantastisk mad!!

Jeg er blevet konsulent for et tøjfirma, når det hele er lidt mere på plads, så skal I nok få mere afvide, og er der nogle i sønderjylland inden for en 100 km fra Aabenraa hvor jeg bor, så skal I da lige være værtinder, og så kommer jeg forbi og viser jer hvad jeg har :D (Der er naturligvis rabatter osv. til værtinden!)
Det er babytøj, og tøj til større børn, samt tøj til kvinder, og lidt til mænd også i denne kollektion.

Da jeg skulle hente prinsessen fra sin legeaftale faldt jeg i søvn på sofaen, og det fik jeg da lige tilsendt et billede af! Hmmm :D
– det var 6 gode timer i vejle, men også nogle hårde timer, rigtig mange informationer, og indtryk på en dag.
Så det varer ikke længe før jeg går i seng, kan I tro ;)

Godnat!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply