Follow me:

Jeg elsker sommer, og varmen

sommer

Billedet er fra min insta story for nogle dage siden

Jeg er total vild med den her varme vi har nu :)
Min krop er god til varme, jeg sveder som mange andre, men der skal nu en del mere til. Min mand fx. han sveder tran bare ved at sidde i skyggen.

Sådan er jeg ikke indrettet, og har aldrig været det.

Jeg har altid elsket varmen, sommeren og solen!
Jeg bliver også brun, og ikke rød – yderst sjældent.

Så at jeg rigtig kan få luftet mine korte kjoler i varmen, er perfekt! Jeg elsker at gå i kjoler (igen), ihvertfald her efter jeg har tabt mig. Har fået en del komplimenter for mine flotte ben, og de er jo både brune, forholdsvis lange, og også ret muskuløse nu. Og appelsin huden jeg havde før, er også væk. Efter jeg er begyndt at træne, og har tabt mig.

Så jeg er klar på 3 måneder mere med ren sol og sommer ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply