Follow me:

Jeg ELSKER sko!

Min bytur d. 28 december blev den sidste for mine elskede Bianco stiletter! De måtte lade livet, det var mere end hvad de kunne holde til, 4-5 pauser i en hæk, grus, jord og andre smut/omveje, blev deres død!
Hele hælen på den ene sko blev mega ridset og flænset, samt hælens bund faldte af.  Generelt sang de på sidste vers, de har også været brugt flittigt!

Billede 1 og 2 de gamle stiletter, tak for alt og R.I.P

Men hvad angår stiletter er jeg mega kræsen, en enkelt pynte genstand, en sløjfe, nogle perler, højden, farven eller et eller andet bare ikke lige er mig, så dur de bare ikke! Kan og vil ikke gå med stiletter jeg ikke 100 % er forelsket i!
Disse to, er så mine nye bedste venner, de er bare så lækre, og de sidder perfekt på min fod, og jeg føler mig en smule ekstra feminin med dem på! Åhhh hvor jeg elsker sko!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

9 Comments

 • Reply Kenneth Møller

  hold da kæft nogle lækre stilletter du har fået dig, klæder dig virkelig, men lad nu være med at ødelægge dem på en bytur

  8. februar 2012 at 20:59
 • Reply Therese

  Åh, er helt vild med de almindelige, sorte stiletter! Hvor er de fra? :-) Dem med sløjfen er også rigtig fine.

  8. februar 2012 at 21:12
 • Reply Belinda

  Kenneth, hehe de skulle ikke gerne blive ødelagt af én bytur, men en del over det næste 1½ år, var så længe de andre holdte. De var også brugt lidt for meget :D

  Therese, de sorte almindelige er fra deichmann :) Dem med sløjfen er fra Bianco.

  8. februar 2012 at 21:16
 • Reply Therese

  Okay så – det var faktisk også de to butikker, som jeg lige umiddelbart ville gætte på :P

  8. februar 2012 at 21:49
 • Reply Sandra

  Mine yndlings sorte stilletter har også fået turen igennem en masse græs fordi jeg ikke kunne gå længere, og stoffet flænsede også op som på dine, men det skal altså ikke stoppe mig i at gå i dem, frem med sy tøjet, og så er mine elskede godt gående igen :-D

  Er helt vild dine nye stilletter uden sløjfen, super lækre! :-)

  kram
  / universbys.blogspot.com

  9. februar 2012 at 02:15
 • Reply Linda Eg

  Ja, jeg er også vil med de helt enkle par, super fede, en skam jeg ikke kan gå i sådan noget ;)

  9. februar 2012 at 09:06
 • Reply Maria

  Hej Belinda..
  Sikke nogle fine stilletter du har fundet dig :-) Synes let man kan finde nogle flotte, men det er derimod sjældent at de sidder godt!
  Jeg har skrevet en kommentar til indlægget http://webmor.dk/2012/01/det-er-storrelsen-der-gor-forskellen/, og ville bare lige høre om du havde lyst til at svare :)

  Mvh Maria :)

  9. februar 2012 at 11:56
 • Reply Belinda

  Sandra & Linda, tak skal I have ;) jeg er glad for dem begge, det ene par er lidt mere festlig end det andet, er også meningen :D

  Maria, jamen da jeg ventede Nadia (i sin tid) havde jeg haft min navlepiercing i 3 år, og jeg tog den ud da den begyndte at genere for meget, altså klø og være øm fordi staven blev “mast indefra” af bebsen :) ..
  Men da hun var født kunne jeg nemt som ingen ting sætte staven i igen. Havde lige overset dit spørgsmål i farten, håber det var svar nok ;) ?

  9. februar 2012 at 12:43
 • Reply Maria

  Okay, mange tak for svaret :) rart at den kunne sættes i igen :)

  15. februar 2012 at 17:35
 • Leave a Reply