Follow me:

Jeg elsker dig

Jeg har bare brug for at vise hele verden de ting jeg gør, viser, og føler omkring Tim, hans død osv. osv.
Så derfor vil min blog være præget af det, det næste lange stykke tid, men det ved I nok allerede ikk? :) For har allerede postet mange indlæg med billeder og tanker, og det er altså en god terapi for mig.. Det er godt for mig at få sat “ord” på de tanker og frustrationer jeg har. Egentlig betyder det ikke så meget at I – jer der ude .. Læser det! Men det er rart at jeg for det ud i verden, så folk har muligheden for at læse mine tanker, og evt. kommentere.

Slut på volapykken, nu billeder.
Jeg fik lavet denne smukke kurv i den blomsterbutik jeg er stamkunde i, for en billig penge syntes jeg selv (troede det ville blive dyre, jeg kom bare med krav, og hun lavede den efter mine ønsker) , købte et kort og rev det ubrugelige af, og satte det på med en lille klemme med et hjerte på, – sød lille detalje.
Syntes den blev så smuk – lige som jeg ville have den! Den pynter flot på graven!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply Anja

  Smukt!

  18. maj 2011 at 17:26
 • Reply Cathrine

  Den er rigtig flot :).. rigtig sød!

  18. maj 2011 at 17:54
 • Reply Tumling

  Elsker kærligheden du giver ham :)

  18. maj 2011 at 20:46
 • Reply Kathrine

  Virkelig smukt Belinda (-:

  18. maj 2011 at 22:20
 • Reply Jenni

  Virkelig smuk kurv!

  19. maj 2011 at 09:55
 • Leave a Reply