Jeg elsker dig

Jeg har bare brug for at vise hele verden de ting jeg gør, viser, og føler omkring Tim, hans død osv. osv.
Så derfor vil min blog være præget af det, det næste lange stykke tid, men det ved I nok allerede ikk? :) For har allerede postet mange indlæg med billeder og tanker, og det er altså en god terapi for mig.. Det er godt for mig at få sat “ord” på de tanker og frustrationer jeg har. Egentlig betyder det ikke så meget at I – jer der ude .. Læser det! Men det er rart at jeg for det ud i verden, så folk har muligheden for at læse mine tanker, og evt. kommentere.

Slut på volapykken, nu billeder.
Jeg fik lavet denne smukke kurv i den blomsterbutik jeg er stamkunde i, for en billig penge syntes jeg selv (troede det ville blive dyre, jeg kom bare med krav, og hun lavede den efter mine ønsker) , købte et kort og rev det ubrugelige af, og satte det på med en lille klemme med et hjerte på, – sød lille detalje.
Syntes den blev så smuk – lige som jeg ville have den! Den pynter flot på graven!

5 comments on “Jeg elsker dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *