Follow me:

Jeg anbefaler

Tilbage

Det er stort gede marked, at finde rundt i når man skal finde legetøj, underholdning, snore og halsbånd til sin hund. Hvad er godt, hvad er knap så godt, hvad skal man holde sig fra, osv.

Jeg har her neden under, lavet en liste over køb og ting jeg vil anbefale andre hundejere.

Der vil løbende komme nye ting på siden.

KONG!
En ting jeg syntes alle hunde burde eje. De elsker dem simpelthen.
De fåes i 2 udgaver, den røde er standart, den sorte er til hunde med stærke kæber.
Fyld hundens KONG med leverpostej, vådfoder, opløst tørfoder, ris og torskerogn, eller andre lækre sager hunden kan lide, og så en tur i fryseren med den, så har din hund ihvertfald en god halv time, hvor den er beskæftiget med at slikke det frosne indhold ud.

De fås i  alle størrelser

  • Str. Small er til små racer som: Chihuahua, Pomeranier, Yorkshire Terrier, Malteser, Shih Tzu Toy og lign små racer.
  • Str Medium er til små og mellemstore racer som: Cocker Spaniel,  Westie, Beagle, Dansk svensk gårdhund,  Jack Russel Terrier, Lhasa Apsol, Mops og lign. små og mellemstore racer.
  • Str. Large er til de lidt større racer som: Border Collie, Boxer, Chow Chow,  Samojed, Schnauzer, Australian Shepard , Springer Spaniel og lign. store racer.
  • Str. XL er til de store racer som: Alaskan Malamute,  Golden Retriever, Labrador, Dalmatiner,  Rhodesian Ridgeback,  Siberian Husky og lignende ekstra store racer.
  • Str. XXL er til gigant racerne som:  Rottweiler, Broholmer, Cane corso, Grand danois, Boerboel, Bullmastif og andre lign. gigant racer.

MARVBEN!
Disse to på billedet, er færdigkøbt med guf i, og når hunden for arbejdet sig igennem marvbenet, og det er tømt. Kan man fylde det om og om igen, med sine egne lækkerier til hunden. De kan også tåle at komme i fryseren.


KNOGLER!
De her er to knogler er fra afdøde dyr, hvor hunden først har fået lov at spiste sener og kød på det, derefter er de skoldet og rengjort. Og de kan bruges som marvben og på samme både som KONG´en, fyld indhold i, og i fryseren med dem, og server det for hunden, dyb frossen.


Share