Follow me:

Jeg er nu alligevel ret stolt

Min autorisation er godkendt og har nu fået mit emblem ❤️
Det er alligevel ret vildt at tænke på..

Jeg skal jo gøre mit arbejde godt nok, ellers kan jeg miste min autorisation lige som en læge kan fx.
Jeg må indrømme det er et fedt at stå med den lille nål, det giver mig en følelse af stolthed. Og jeg er stolt af det arbejde jeg nu kan og må gøre som autoriseret sundheds personale. Jeg skal være min autoritet tro.
Så håber jeg at år 2018 vil give mig muligheden for at kunne finde et godt arbejde, der giver mig mulighed for at udvikle mig endnu mere, både personligt og fagligt.

Jeg har sendt en ansøgning ud idag, og ligeledes kontaktet der hvor jeg er ansat som tilkalde vikar, om de stadig er interesseret i at jeg er vikar, for det er jo en anden ansættelses aftale jeg skal have, eller mere i timen kan jeg også sige :) jeg vil ikke arbejde for en hjælperløn længere, det er jo ikke længere den uddannelse jeg har, jovist men jeg har overbygget den.

Jeg vil også sige, at man som assistent har et langt større ansvar, end som hjælper. Nu har jeg arbejdet som hjælper, og i mine praktikker som assistent, og det er helt andre arbejdsopgaver man laver, og det er lige mig :) jeg er mere til det her med sårpleje, medicin og lidt mere komplekse ting, frem for sengebad, bleskift mv.
Jo de ting skal jeg også stadig gøre, eller det kommer an på hvor jeg finder arbejde henne, men det bliver ikke mine primærer opgaver, og det er heller ikke noget jeg har noget imod, absolut ikke. Jeg foretrækker bare mere assistent opgaverne, de opgaver der er lidt mere spænding, ansvar og udfordring ved.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Jeg er sosu - og er stolt af det! ⋆ Webmor.dk

    […] har også en autorisation, og den kan blive taget fra mig, hvis jeg ikke udfører mit arbejde godt nok, og er mit ansvar […]

    16. januar 2018 at 10:48
  • Leave a Reply