Follow me:

Intervaltræning på 5 km ruten

Løbe træning

Ja det er jo nogle fantastiske billeder der bliver taget af mig, som jeg får tilsendt på snap :D Haha tak Mogens! Billedet viser måske hvor hårdt jeg synes det var, da vi landede ved bilerne igen! puuuuha
Føj løbeturen idag var hård, vi lavede interval træning, selvom jeg ikke var opsat på noget som helst idag faktisk. Så fik vi løbet, og det gik ret stærkt!

Det var den sædvanlige 5 km rute, hvor vi så skulle løbe 1 km og holde 2 minutters pause (også uret), og så igen 1 km og pause, og så helt op til 5 km. Synes fandme det var hårdt, og de første 3 km var rigtig fine, der havde vi en god tid, jeg var dog lidt bagud, men var med. De sidste 2 km var fandme hårde, jeg kamp svedte og synes bare vejen var lang, og at jeg ikke kom nogen vegne.

Så vi kom et godt stykke under 30 minutter, som vi ellers har lagt på tidligere.

Det kræver alligevel lidt af lungerne at sætte farten op, benene var med hele vejen. De kan sagtens klare mosten, men idag var lungerne ikke helt enige :D men vi kom rundt, og er stolt over det, nu hvor jeg ser tilbage.

Jeg troede ikke tiden var så god, men det er jo alligevel 2½ minut ca. jeg har hentet siden sidst. Så dét er ret sejt. Vi har snakket om at løbe igen i næste uge :) Hep hep.

Har faktisk overvejet at tilmelde mig 5 km ruten til Aabenraa Bjergmaraton her 23 juni. Der er jo ikke længe til, men jeg kan jo også sagtens løbe 5 km. Men måske jeg også kan presse mig selv lidt mere i tid der, når man ikke gider komme i mål som sidste halvdel :D hehe.

Løbe træning

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Fullbody træning - ikke fan ⋆ Webmor.dk

    […] også bare jeg bliver lidt “ugidelig” af at træne den ene gang mindre i ugen men jeg løber jo så også ved siden af, men […]

    3. juni 2018 at 23:20
  • Leave a Reply