Follow me:

Instagram spørge runde

Hello there :D
Jeg vil lige slå et slag her inde for min “spørg mig” runde der er igang på min instagram profil.
Du behøver ikke følge mig, for at spørge om noget :)

Du kan spørge om alt :D fra yndlingsfarve, til første kærlighed, til min døde datter, til mit liv som gift kone, hvad prævention jeg bruger, eller hvad hunan ved jeg :) det kunne være rigtig sjovt hvis mange vil være med, så er det lidt sjovere.

Så kan I også lære mig lidt bedre at kende :) og jeg tænker der kan komme nogle sjove spørgsmål.
Håber også at du har lyst til at være med, klik dig ind og fyr løs af spørgsmål.
Du er anonym for alle andre, end mig – men hey jeg sladre ikke :D :D

Den er under min story :D snakkes!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply