Follow me:

Ingen undskyldning!

Jeg var oppe ad gågaden i går, for at finde lidt til mig selv. Der er jo udsalg, men ærlig talt – så finder jeg aldrig noget til billig penge i modebutikkerne da, for jeg er da slet ikke med på den mode mere, og så de farver, GYS!

Men jeg fik da købt et lækkert sæt motions tøj :)
Et par løbebukser, magen til dem jeg købte i sommers fra Craft, denne gang med rød syning (PORNO! :D ) og en fed rød top til, der er “indlæg” i, så jeg ikke behøver at have sportsbh på, men nu lader vi det komme an på en prøve, og så ser vi ;) hehe .. Med den str. bryster jeg har, så tvivler jeg på det “indlæg” er nok.

Jeg havde fået et gavekort til Intersport i julegave, så der fik jeg sparet lidt hvis man kan sige det :) fik også købt et par løbestrømper, 80 kr!! Det er da sygt at give 80 kr for ét par strømper, men jeg for simpelthen så varme fødder, når jeg løber, så må se om et par rigtige løbestrømper kan hjælpe. Skal jo gerne op og løbe 10 km til sommer, til Aabenraa Bjergmarathon ;)

Så nu er der ingen undskyldning mere, igang med løbetræningen! 1-2-3 GO!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply tumling

  jeg har løbesokker.. Men jeg synes altså stadig jeg får ret varme fødder :S

  4. januar 2011 at 23:09
 • Reply Janne

  Lækre lækre ting! Jeg vil også lære at løbe, men tror jeg venter til vejret bliver bedre :)

  5. januar 2011 at 22:33
 • Reply Lonnie

  Fedt træningstøj :) Jeg købte 3 par løbesokker til min far i julegave, da et par kostede 80kr men 3 par kostede 130, så var det jo hul i hovedet kun at købe et par ;)

  6. januar 2011 at 03:11
 • Reply Belinda

  Tumling .. Ja mine fødder de koge når jeg løber mere end 2-3 km, og hvis jeg skal holde til at løbe 10 km en varm sommerdag, så skal jeg finde noget der virker snart :)

  Janne, lære at løbe :) det er altså sjovt siger sådan, men okay man skal også “lære” det, det er ikke sådan lige til, jo alle kan løbe. Men ikke alle kan løbe flere km i træk! Men ja vent du hellere til vejret er bedre, ellers find et løbebånd, det er lettere at løbe langt på et løbebånd, som ude på vejen.

  Lonnie, ja jeg kunne få 3 for 150, men tænkte at de 70 kr jeg “sparede” ved kun at købe et par, er fint, hvis strømperne ikke hjælper mig som de skal :) så har jeg spildt 80 kr og ikke 150 :D

  6. januar 2011 at 12:33
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!