Follow me:

Indsamling den 3 april

indsamling

Jeg har idag tilmeldt mig indsamlingen d. 3 april for kræftens bekæmpelse, det er en af de få ting jeg støtter.
Vi kender jo alle en der har haft kræft, enten tæt på eller lidt mere på afstand. Jeg har heldigvis ikke selv haft det voldsom tæt på.

Men min datters farmor, altså min gamle svigermor er død her i starten af februar, med et meget kort sygdoms forløb. Så havde en venindes dreng fået konstateret kræft da han var under 1 år gammel, han er dog rask idag, men går fortsat til kontrol. Ja og mange flere historier kunne jeg komme med, min mands gamle nabo døde også af kræft for nogle år tilbage, og han efterlod sig kone og børn (hjemmeboende) og hvor er det en frygtelig sygdom.

Så derfor vil jeg gøre en forskel, og har derfor meldt mig. Det er første gang jeg skal gå som indsamler. Har selv altid smidt noget i bøssen når de er kommet forbi, men aldrig selv stået på den anden side af døren.

Skal du også være med? Du kan tilmelde dig her 

01

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply