Follow me:

Indkøb til ny kostplan

Indkøb til ny kostplan

388 kr ligger der for her, minus protein pulveret, det er hentet i pakkeshoppen idag og bestilt fredag aften online.
Der er tørret abrikos, skyer, tun i vand, squash, forskellige frugter, noget mørk chokolade, lidt frostvarer, og kylling.
Der er væsentligt mere grønt end jeg normalt ville handle ind.

Men ja det er nok også en af grundene til at jeg er overvægtig :D

Jeg har også købt avokado – det er ikke noget jeg normalt bryder mig om. Men det er i min kostplan og det er nu også i begrænsede mængder, så jeg er sikker på at jeg overlever.
Det er mere konsistensen af avokadoen jeg ikke bryder mig om, ikke så meget smagen.

Det er en spændende kostplan, og jeg skal spise 6 gange om dagen, også de dage jeg ikke træner. Det er små måltider, så det er helt fint. Jeg har fået morgenmad som var skyr med topping og kokos, formiddags “snack” var en smoothie med forskellig frugt, baseret på vand og med protein pulver i, det smagte rimeligt, jeg blev bare lidt kvalm af det til sidst. Men jeg fik det ned, og jeg ved det hele nok skal blive lettere og bedre med tiden.

Hovedpinen er ved at melde sin ankomst, i skrivende stund er den 12.19 og jeg har ikke fået min daglige morgen/formiddags booster med sukker i, det er slut nu. Jeg drak den sidste igår. Egentlig ikke med min kode vilje, for jeg er afhængig af dem, og sukkeret der er i. Selvom jeg godt ved det ikke er godt for mig, er det stadig hårdt at undvære, noget man er vant til – og er afhængig af!

Jeg kæmper videre, imorgen skal jeg træne mit trænings program for første gang. Det skal nok blive spændende :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Benedikte

  Held og lykke – eller hvad man siger – med kampen.
  Hvis du skulle være interesseret, selv om det er en noget anderledes sti med almindelig mad på sundere måde, kan jeg anbefale kogebøgerne fra nylivsstil.dk – de er pebrede i indkøb, men til gengæld er det sund hverdagsmad der virker – herhjemme er vi på minus 10 og 16 kg. på den måde, uden træning.

  Bare et tip jeg ville give videre – “god fornøjelse” :-)

  29. januar 2018 at 19:06
  • Reply Belinda

   Tusind tak Benedikte :)
   Lige pt kører jeg slavisk efter den her kostplan, og med tiden vil jeg også bedre kunne vælge de sunde ting, frem for de fede og usunde. Men tak, vil da lige kigge på de bøger :) man kan altid bruge lidt inspiration.

   29. januar 2018 at 19:52
 • Reply 6 måltider om dagen ⋆ Webmor.dk

  […] kostplan den siger jeg skal spise 6 måltider om dagen. Det troede jeg ikke skulle blive en udfordring […]

  30. januar 2018 at 18:49
 • Leave a Reply