Follow me:

Indkøb af nyt stof

Endelig “måtte” jeg købte nyt stof hjem, til nye sy projekter ;) jeg nåede 16 stykker tøj, ud af min challenge på 15, og derudover syede jeg også 4 par boxershorts til min kære mand, ud af nogle af rest stykkerne :) men de blev ikke talt med.

Og igår hentede jeg så 2 pakker på posthuset :D
Den ene indeholdte alt stoffet + den ene rulle elastik, og den anden de to ottobre blade + den anden rulle eleastik.
Elastikken er til flere boxershorts til manden, han er glade for dem jeg har syet, så han skal da have lidt flere, og så kan jeg få brugt nogle af reststykkerne, og han er heldigvis ligeglad hvordan de ser ud af mønster og farver ;) han siger jo det også kun er mig der skal se dem :D og det har han jo ret i.

Bladene er nogle gamle nogle, 2011 og 2010 mener jeg de er fra, men der var bare nogle mønstre der i jeg synes var rigtig fine ;) så dem må jeg få prøvet af. Og har I set? :) det ene blad er til kvinder, ergo skal jeg snart prøve at sy noget til mig selv, spændende!
Håber det blir en succes!

stoffer1 stoffer2 stoffer3

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply