Follow me:

I’m getting high

im getting high

For katten, har lige haft den fedeste træning idag :)
Det var meningen jeg først skulle træne i aften, men måtte ændre planer fra morgenstunden, fordi ungernes busser ikke kørte som de burde, og de skulle i skole. Så jeg måtte skrotte mine egne planer, for at kører 2 børn i skole, i hver deres retning!

Så jeg er faktisk ca. kørt 50 km “for meget” idag! Pænt belastende!

Men nok om det :) nu til min fede træning.
Jeg har trænet Ryg, bryst (midt&øvre) & arme – og det gik altså bare rigtig godt. Jeg fik faktisk også taget 10×2 armbøjninger på knæene, lige på den er jeg started from scratch igen.

Jeg sluttede af med armbøjningerne, og mine arme var ret færdige…! Har en del supersæt her om torsdagen, og jeg kan både se og mærke forskellen, så der sker bestemt noget nu med mine muskler. Jeg kan også se at der er begynde at komme nogle super flotte markeringer frem på ryggen :D Skal lige se om jeg kan få min mand til at tage et billede, så I kan se :)

Så det er total “high” følelse nu ;) jeg er total klar på kamp igen, imod de sidste kilo, og imod den bedste form jeg har været i, nogensinde :D Min deadline er jo foråret 2019, der skal min datter konfirmeres!

im getting high

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply